SeniorNet Internet
  nätverk inom   SeniorNet Sweden

Till första sidan

Handledning för medlemsregistrering i SeniorNet Sweden och SeniorNet Internet

Steg 1 (Du som redan är medlem i SeniorNet Sweden går direkt till Steg 2)

Du som inte är medlem i SeniorNet Sweden måste börja med att registrera ditt medlemskap i moderföreningen innan du kan gå vidare.
Mer information om medlemskap i moderföreningen hittar du på denna länk: SeniorNets medlemsinformation.
När steg 1 är avklarat kan du fortsätta med steg 2.

Steg 2

Du som redan är medlem i SeniorNet Sweden börjar med att i SeniorNets medlemsregister markera att du vill bli medlem i Internetklubben "SeniorNet Internet". Medlemsavgiften i SeniorNet Sweden ger dig även medlemskap i SeniorNet Internet utan extra kostnad. Om du inte vet hur man ändrar sina uppgifter i medlemsregistret finns en handledning gjord som steg för steg berättar hur detta går till.

Du kommer till handledningen genom att klicka   HÄR  

Vårt Forum

När steg 2 är avklarat har Du även tillgång till SeniorNet Internets eget forum. Det är där som vi inom nätverket ska diskutera bland annat hur vi ska påverka moderföreningen, SeniorNet Sweden. Forumet är endast tillgängligt för medlemmar och kräver inloggning. Det är samma användarnamn och inloggningskod som Du använder vid inloggning hos SeniorNet Sweden.

OBS. En förutsättning för att du ska få stor glädje av medlemskapet i vår klubb är att du har en fungerande e-postadress.

När allt är klart är det bara att klicka på länken till forumet som finns på första sidan på vår webbplats och adressen till den är seniornetinternet.se

Tack för  att du vill bli medlem i vår klubb  SeniorNet Internet.

Till första sidan